Technological innovations promoting sustainable salmon (Salmo salar) aquaculture in Norway

Bidragsytere
  • Tonje Osmundsen
    Forfatter
  • Heidi Moe Føre
    Forfatter
  • Trine Thorvaldsen
    Forfatter
  • Frank Asche
    Forfatter
  • Ragnar Tveterås
    Forfatter
  • Jan Tore Fagertun
    Forfatter
  • Hans Vanhauwaert Bjelland
    Forfatter
Publiseringsår
2022
ISBN
ISSN 2352-5134 e-ISSN 2352-5134
Avdeling
Studio Apertura

Highlights

• New knowledge on what technological directions marine aquaculture may take in the future.

• Systematic content analysis of 104 applications for Norwegian development licenses, including 23 awarded applications.

• Units will become larger and stronger, as well as being specially designed to suit a variety of environments.

• Large offshore structures have been particularly successful, receiving relatively many development licenses.

• In sheltered fjord areas, many concepts involving closed enclosures have been suggested and awarded licenses.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Som de aller fleste nettsteder bruker vi informasjonskapsler (cookies) for at du skal få en optimal brukeropplevelse. Vi kommer ikke til å lagre eller behandle opplysninger med mindre du gir samtykke til dette. Unntaket er nødvendige informasjonskapsler som sørger for grunnleggende funksjoner på nettsiden.

Vær oppmerksom på at blokkering av enkelte informasjons-kapsler kan påvirke hvilket innhold du ser på siden. Du kan lese mer om bruk av informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Under kan du se hvilke informasjonskapsler (cookies) vi bruker og hvordan du administrerer dem:

Nødvendige cookies

Sikrer grunnleggende funksjoner, nettstedet vil ikke kunne fungere optimalt uten slike informasjonskapsler. Disse er derfor vurdert som nødvendige og lagres automatisk uten foregående samtykke.

Skal du benytte skjema på våre nettsider? Øvrige funksjoner på siden påvirkes ikke dersom du lar være å samtykke, men vil kunne gi mindre funksjonalitet ved utfylling og lagring av skjema. Informasjonen blir slettet fra nettleseren etter 90 dager.

Disse informasjonskapslene gir oss innsikt og forståelse av hvordan nettsiden vår brukes av besøkende. Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics som blant annet kan fortelle oss hvor lenge en bruker oppholder seg på siden eller hvilken side man kommer fra. Informasjonen vi henter er anonymisert.

Ved å huke av for denne tillater du bruk av tredjeparts-informasjonskapsler, som gjør at vi kan tilpasse innhold basert på det som engasjerer deg mest. Disse hjelper oss å vise skreddersydd innhold som er relevant og engasjerende for deg, for eksempel i form av annonser eller reklamebanner.

Tredjepartsinformasjonskapsler settes av et annet nettsted enn det du besøker, for eksempel Facebook.