Logg på
Forside Nyhetsarkiv Skip Navigation LinksNy utlysning: Senter for tverrfaglig forskning i rommet ansetter ny seniorforsker

Ny utlysning: Senter for tverrfaglig forskning i rommet ansetter ny seniorforsker 

​Våre romforskere i CIRiS, Senter for tverrfaglig forskning rommet, ansetter ny seniorforsker. Søknadsfrist: 11. oktober.

07.09.2020 00:00   |   Vegard Smevoll, NTNU Samfunnsforskning

 

​Senter for tverrfaglig forskning i rommet (CIRiS) er en avdeling ved NTNU Samfunnsforskning som består av forskere og ingeniører som bidra i bemannet romfart i samarbeid med nasjonale og internasjonale forskningsmiljø og industri. 

Avdelingens forsknings- og utviklingsaktivitet ligger i skjæringspunktene mellom biologi og teknologi, og mellom menneske og teknologi. Avdelingen har tre satsingsområder: Livsstøttesystemer, teknologiutvikling og operasjoner.

CIRiS har spesiell kompetanse innenfor overvåkning og kontroll av komplekse systemer, på bakgrunn av blant annet mange år med ansvar for plantebiologiske eksperimenter på Den internasjonale romstasjonen (ISS) på vegne av Den europeiske romfartsorganisasjonen ESA. 

Avdelingen utvikler i dag utstyr for biologisk forskning på romstastasjonen, og innovative overvåkningssystemer knyttet til regenerative livsstøttesystemer for lange romferder.

Hva skal til for at vi skal komme oss til Mars en gang i fremtiden? CIRiS ønsker å være med på ferden!

CIRiS søker nå etter en seniorforsker som kan forsterke miljøet relatert til innovative konsepter for eksperimentelt utstyr, teknologidemonstrasjoner og forskning innenfor biologi og mat- og bioproduksjon.

Du kan lese mer om stillingen og kvalifikasjoner her.

For mer informasjon om stillingen, kontakt:
Ann-Iren Kittang Jost, forskningssjef
Ann-Iren Kittang Jost.jpg
aik.jost@samforsk.no
Telefon: 928 80 298

KONTAKT OSS
CONTACT US

Tlf: 91 89 77 27

Phone: (+47) 73 82 10 00

Besøksadresse: Dragvoll Allé 38 B

Visiting address: Dragvoll Allé 38 B

Postadresse: 7491 Trondheim

Postal address: 7491 Trondheim

Organisasjonsnummer: 986 243 836

VAT: 986 243 836

Copyright: NTNU Samfunnsforskning