Logg på
Forside Ansatte Skip Navigation LinksTonje Osmundsen

Tonje Osmundsen

Forskningssjef

982 17 758

A206, Samfunnshuset, DragvollTonje er forsker1 og forskningssjef ved avdelingen Studio Apertura. Hun har hovedfag i statsvitenskap og doktorgrad i organisasjonsforskning fra NTNU. Hun har tidligere studert ved universiteter i Frankrike og Spania.

Hun har jobbet ved Studio Apertura siden 2000, og tidligere i IKT sektoren og i offentlig forvaltning (Arbeidsdirektoratet). I tillegg til undervisning og foredragsvirksomhet, har Tonje ledet en rekke forskningsprosjekter finansiert av Norges Forskningsråd, samt oppdragsgivere fra industri og offentlig sektor.

Hun har arbeidet med organisasjonsfaglige tema på en rekke områder; internasjonalisering av norske bedrifter, bruk av teknologi i ulike organisasjoner, samhandling i helsetjenestene, og ikke minst, forvaltning og organisering av norsk havbruk. Fellesnevneren på tvers av disse sektorene og bransjene er fokus på samarbeid (distribuert og samlokalisert), organisasjonslæring og utvikling, og samspillet mellom privat og offentlig sektor.

Tonje har ledet og deltatt i en rekke forskningsprosjekter på akvakultur. Hun har forsket på organisatoriske utfordringer i næringen relatert til sikkerhet og håndtering av fiskesykdommer og parasitter, internasjonale sertifiseringsordninger for bærekraft, og havbruksforvaltning på lokalt, nasjonalt og internasjonalt nivå. Hun har også studert det offentlige ordskifte om norsk lakseoppdrett, og søker å bidra til en opplyst og balansert debatt om norsk havbruk.

KONTAKT OSS
CONTACT US

Tlf: 91 89 77 27

Phone: (+47) 73 82 10 00

Besøksadresse: Dragvoll Allé 38 B

Visiting address: Dragvoll Allé 38 B

Postadresse: 7491 Trondheim

Postal address: 7491 Trondheim

Organisasjonsnummer: 986 243 836

VAT: 986 243 836

Copyright: NTNU Samfunnsforskning