Logg på
Forside Ansatte Skip Navigation LinksHans Donali Tilset

Hans Donali Tilset

Forsker

480 49 194

A215, Samfunnshuset, Dragvoll

Hans Donali Tilset er forsker ved Studio Apertura, NTNU Samfunnsforskning AS, med utdannelse i informatikk fra Høyskolen i Sør-Trøndelag og NTNU.

Han har tidligere erfaring som programmerer, forsker og fagsjef i Sintef, systemutvikler og linjeleder for utvikling av kontorstøttesystemer i Norsk Data AS, samt som administrativ leder for forskningsprogrammet PAKT ved NTNU. Han har lang og bred erfaring innen prosjektledelse og kvalitetssikring og har i en periode arbeidet som prosjektrevisor på oppdrag fra Norges Forskningsråd. 

Han har i de siste 10 år arbeidet med problemstillinger i tilknytning til samarbeid over avstand og samarbeidsteknologi og er for tiden engasjert i prosjekter med tilknytning til realisering av Samhandlingsreformen i helsetjenesten.

Tilset arbeider også som facilitator i gruppeprosesser med fokus på virksomhetsforståelse og arbeidsprosessmodellering

Tilset har undervisningserfaring fra flere år med undervisning i ordinære fag ved NTNU, i etter- og videreutdanningskurs i regi av NTNU VIDERE, samt i ulike virksomhetstilpassede kurs. I tillegg har han holdt en rekke presentasjoner i ulike sammenhenger, deriblant flere foredrag og miniseminarer om temaer relatert til organisasjoners utfordringer i en ny digital hverdag.​
​​

KONTAKT OSS
CONTACT US

Tlf: 91 89 77 27

Phone: (+47) 73 82 10 00

Besøksadresse: Dragvoll Allé 38 B

Visiting address: Dragvoll Allé 38 B

Postadresse: 7491 Trondheim

Postal address: 7491 Trondheim

Organisasjonsnummer: 986 243 836

VAT: 986 243 836

Copyright: NTNU Samfunnsforskning