Logg på
Forside Ansatte Skip Navigation LinksBerit Therese Nilsen

Berit Therese Nilsen

Forsker 2

995 34 676

Dragvoll Allé 38 B

​Jeg er samfunnsgeograf med forsknings- og undervisningserfaring fra universitet og instituttsektor i tillegg til å ha jobbet administrativt med blant annet policyutforming. 

Jeg har et bredt faglig interessefelt, og opptatt av hvordan den urbane, rurale, regionale og lokale samfunnsutviklingen kan knyttes til tema som «difference», inkludering, ekskludering, identitet og kjønn. Dette er tema jeg delvis fortsatt underviser i, og som var sentrale både i hovedfag og doktorgradsarbeidet, men med en tydeligere fokus på økonomisk geografi i phd-en. Klassifisering og kategorisering er også tema som går igjen.

Jeg har i tillegg arbeidet på mindre prosjekt knyttet til rekrutteringsutfordringer i kommune-Norge, særlig innen helsefag, samt kommunale utfordringer knyttet til å tilrettelegge for de demografiske endringene og generelt de økte omsorgsforpliktelsene, og hvilken rolle mestringsteknologi og velferdsteknologi da kan spille. Jeg har både jobbet med og forsket på forhold og utfordringer knyttet til akademiske karrierer, hvor kjønn og internasjonalisering har vært sentralt.

Her på Apertura har jeg blant annet jobbet med folkehelse, og i prosjekt og med søknader knyttet til energi og overgangen til lavutslippssamfunnet. ​

KONTAKT OSS
CONTACT US

Tlf: 91 89 77 27

Phone: (+47) 73 82 10 00

Besøksadresse: Dragvoll Allé 38 B

Visiting address: Dragvoll Allé 38 B

Postadresse: 7491 Trondheim

Postal address: 7491 Trondheim

Organisasjonsnummer: 986 243 836

VAT: 986 243 836

Copyright: NTNU Samfunnsforskning