Logg på
Forside Nyhetsarkiv Skip Navigation LinksVi starter ny avdeling og er på jakt etter forskningssjef

Vi starter ny avdeling og er på jakt etter forskningssjef 

Nå skal vi etablere en helt ny forskningsavdeling. Vår nye forskningssjef skal etablere, utvikle og lede avdelingen for psykisk helsearbeid. ​

08.02.2021 00:00   |   Vegard Smevoll, NTNU Samfunnsforskning

 

​NTNU Samfunnsforskning har en ambisjon om å styrke og utvikle ny forskningsaktivitet som bygger på samarbeid med andre avdelinger i selskapet, ikke minst NAPHA – Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid.

Forskningsaktiviteten skal innrettes slik at den styrker tjenestetilbudet gjennom samarbeid med kommunesektoren og hvor tjenesteutvikling skjer underveis. Forskningen skal ha et bruker-, mestrings- og folkehelsefokus i tråd med nasjonale føringer for utvikling av tjenestetilbudet.

NAPHA er allerede involvert i flere eksternfinansierte forskningsprosjekter (Forskningsrådet), og det er tiltenkt at du som forskningssjef overtar forskningsfaglig ledelse og oppfølging av NAPHAs deltakelse i disse.

Den bruker- og tjenestenære innsikten NAPHA har, representerer et viktig potensial for utvikling av forskningsprosjekter med høy nytteverdi for samfunnet. NAPHA har et unikt utgangspunkt som nasjonalt kompetansesenter med bred og sterk kontaktflate mot kommunene i Norge.

Som forskningssjef får du et
ansvar for å bygge en forskningsgruppe innenfor fagfeltet psykisk helsearbeid og utvikle en eksternfinansiert portefølje av forskningsprosjekter.

I etablerings- og oppstartsfasen vil instituttet støtte driften med egenkapital, men det er et mål at aktiviteten i avdelingen finansieres gjennom eksternfinansierte prosjekter (bidrags- og oppdragsprosjekter).

Som forskningssjef vil du
være en drivkraft for faglig og vitenskapelig utvikling innenfor feltet psykisk helsearbeid, både gjennom strategisk ledelse og egen forskning på prosjekter.

Som forskningssjef vil du inngå i instituttets ledergruppe og skal rapportere til administrerende direktør.

Søke?

​Les mer og søk i denne linken​.

Søknadsfrist: 7. mars 2021

​Spørsmål om stillingen

Ønsker du enda flere opplysninger om stillingen?

Ta kontakt:

Roger Lian, administrerende direktør, NTNU Samfunnsforskning
Roger Lian.jpg
roger.lian@samforsk.no
478 67 475

Du kan også ta kontakt med vår rådgiver i Headvisor:
Kirsti Kalseth Sjøhaug
977 31 680​


KONTAKT OSS
CONTACT US

Tlf: 91 89 77 27

Phone: (+47) 73 82 10 00

Besøksadresse: Dragvoll Allé 38 B

Visiting address: Dragvoll Allé 38 B

Postadresse: 7491 Trondheim

Postal address: 7491 Trondheim

Organisasjonsnummer: 986 243 836

VAT: 986 243 836

Copyright: NTNU Samfunnsforskning