Logg på
Forside Nyhetsarkiv Skip Navigation LinksRykket opp til nytt nivå

Rykket opp til nytt nivå 

Petter Almklov og Trond Kongsvik er blitt Forsker 1.

26.11.2013 08:00   |   Ole Einar Marken

 

Dette er det grunn til å være stolt av, sier direktør Bente Aina Ingebrigtsen som for kort tid siden for andre gang leverte fra seg en kompetansevurdering som gir opprykk til Forsker 1.

Forsker 1 er instituttsektorens "professorkompetanse". Det var Petter Almklov som fikk opprykk denne gangen. For en tid tilbake fikk Trond Kongsvik tilsvarende opprykk.
 
- Publiseringsmulighetene hos oss er egentlig ganske gode. Vi har tilgang til mye empiri, og enkelte oppdragsgivere er også innstilt på tidsskriftartikler framfor den tradisjonelle rapporten som tilbakemeldingskanal. Grunnbevilgningen gir også nye muligheter for oss. Så her er det muligheter for flere, forteller Kongsvik og Almklov.
 
- Enkelte hevder at det ikke er tid til akademisk forskning i instituttsektoren. Trond og Petter motbeviser dette. Utfordringen ligger blant annet i å bruke den fleksibiliteten vi har på beste måte, utdyper direktøren.
 
- Gode rapporter og medieoppslag er også avgjørende for vår anseelse og vitner om forskning på høyt nivå. Vi har etter hvert mye å by på av både gode tidsskriftartikler og rapporter, og alt er arbeid relatert til reelle utfordringer for enkeltmennesker, offentlige instanser, bedrifter og andre organisasjoner.
 
- Jeg er stolt over at instituttet avler så mye god forskning, sier Ingebrigtsen.

KONTAKT OSS
CONTACT US

Tlf: 91 89 77 27

Phone: (+47) 73 82 10 00

Besøksadresse: Dragvoll Allé 38 B

Visiting address: Dragvoll Allé 38 B

Postadresse: 7491 Trondheim

Postal address: 7491 Trondheim

Organisasjonsnummer: 986 243 836

VAT: 986 243 836

Copyright: NTNU Samfunnsforskning