Logg på
Forside Nyhetsarkiv Skip Navigation LinksPodkast om RBK-evalueringen: Per Morten Schiefloe måtte holde på informasjon

Podkast om RBK-evalueringen: Per Morten Schiefloe måtte holde på informasjon 

​​I en ny podkast om evalueringen av RBKs 2018-sesong, forteller professor Per Morten Schiefloe blant annet om hvordan det var å sitte såpass lenge på informasjon som hele Fotball-Norge ville ha tak i. 

06.06.2019 00:00   |   NTNU Samfunnsforskning

 

​NTNU Samfunnsforsknings Per Morten Schiefloe og Martin Rasmussen evaluerte Rosenborgs 2018-sesong, ut i fra et «organisatorisk perspektiv».

I mai ble store deler av den offentlig, etter at RBK selv valgte å dele brorparten av evalueringsrapporten. Før den tid måtte Schiefloe og Rasmussen holde informasjonen for seg selv i flere uker. 

- Det var mye her som var spennende for den sportsinteresserte pressen. Både Adresseavisen, VG og andre tok kontakt. Vårt svar var alltid: Dette må dere ta opp med RBK. Både om de vil offentliggjøre, og hva, forteller Schiefloe i podkasten. 

- Hvordan var det å møte på fotballinteresserte kjentfolk i denne perioden? 

- For å si det sånn: Vi har aldri fått så mange gode råd før. Det gikk også på hva Rosenborg burde gjøre for å bli bedre. Vi har nok sjeldent opplevd så mye folkelig engasjement rundt et av våre prosjekter, sier han.

I podkasten forteller Schiefloe om hva som gjorde at RBK til slutt valgte å offentliggjøre store deler av rapporten, og hvordan våre to forskere klarte å holde informasjonen på kontoret såpass lenge.

Du kan høre Forskerpodden-episoden «Hvordan jobbet vi med evalueringen av Rosenborgs 2018-sesong?» her, eller hvor du ellers hører på dine podkaster, som Spotify, iTunes og Acast:Programleder er som vanlig Vegard Smevoll. 

KONTAKT OSS
CONTACT US

Tlf: 91 89 77 27

Phone: (+47) 73 82 10 00

Besøksadresse: Dragvoll Allé 38 B

Visiting address: Dragvoll Allé 38 B

Postadresse: 7491 Trondheim

Postal address: 7491 Trondheim

Organisasjonsnummer: 986 243 836

VAT: 986 243 836

Copyright: NTNU Samfunnsforskning