Logg på
Forside Nyhetsarkiv Skip Navigation LinksNy forskningssjef ved Studio Apertura

Ny forskningssjef ved Studio Apertura 

​Tonje C. Osmundsen overtar som forskningssjef for avdelingen Studio Apertura fra 1 september, etter Per Morten Schiefloe som har ledet avdelingen siden starten.

01.09.2017 11:30   |   Ole Einar Marken

 

Tonje C. Osmundsen er statsviter, og har jobbet ved avdelingen siden 2000. Hun har kompetanse som Forsker 1, og har vært forskningsleder ved avdelingen de siste tre årene. Hennes forskningsfelt har de siste årene vært konsentrert om havbruk, samt helse og samhandling, og hun har initiert og ledet en rekke prosjekter på disse områdene.

Studio Apertura sin forskning- og utviklingsaktivitet er konsentrert om organisasjonsfaglige problemstillinger av betydning for ledelse, arbeidsprosesser, organisering, samhandling og koordinering både innen virksomheter og i deres samarbeid med andre. Aktiviteten i Studio Apertura favner bredt og omfatter grunnforskning, anvendt forskning og evalueringer.

- Som ny forskningssjef på avdelingen er jeg først og fremst opptatt av å holde stø kurs i en avdeling som står sterkt på mange felt. Viktige oppgaver fremover vil være å styrke kapasiteten på avdelingen gjennom nyansettelser, og sikre at Studio Apertura fortsatt er en arbeidsplass alle på avdelingen har eierskap til og som videreutvikles i fellesskap, sier Osmundsen.

KONTAKT OSS
CONTACT US

Tlf: 91 89 77 27

Phone: (+47) 73 82 10 00

Besøksadresse: Dragvoll Allé 38 B

Visiting address: Dragvoll Allé 38 B

Postadresse: 7491 Trondheim

Postal address: 7491 Trondheim

Organisasjonsnummer: 986 243 836

VAT: 986 243 836

Copyright: NTNU Samfunnsforskning