Logg på
Forside Nyhetsarkiv Skip Navigation LinksNi suksesshistorier om samhandling

Ni suksesshistorier om samhandling 

​Nasjonalt kompetansesenter for psykisk helsearbeid (NAPHA) presenterer ni suksesshistorier om samhandling i et nytt hefte om psykisk helsearbeid.

04.12.2012 13:10   |   Roald Lund Fleiner og Ole Einar Marken

 

Heftet ble lanserte sammen med Helsedirektoratet 4. desember.

- Jeg håper dere fagutøvere skal sitte igjen med at det går sikkert hos oss også, sa NAPHA-leder Trond Hatling under lanseringen i Oslo 4. desember.

Ni suksesshistorier
Prosjekter fra hele landet presenteres. De har alle fått midler fra Helsedirektoratet gjennom en tilskuddsordning for utvikling av organisatorisk forpliktende samhandling. Relevant fagstoff er koblet til reportasjene.

- NAPHAs rolle er å vise at det går an å utvikle tjenestene, påpeker Hatling.

Les mer på napha.no


- Noe for enhver smak

Han mener at den store variasjonen i prosjektene som beskrives, gjør at heftet har noe å by på for fagutøvere med mange ulike interesseområder.

- Noen av prosjektene har jobbet med å være tidlig ute. Andre jobber akutt og ambulant, og det finnes flere måter å gjøre dette på. Noen prøver ut lavterskel døgnbehandling, hjemmebehandling eller etterbehandling av døgninnlagte pasienter. Heftet viser også eksempler både på forskning på prosjektene og systematisk evaluering i samarbeid med brukere. Så her er noe for enhver smak, reklamerer Hatling.

KONTAKT OSS
CONTACT US

Tlf: 91 89 77 27

Phone: (+47) 73 82 10 00

Besøksadresse: Dragvoll Allé 38 B

Visiting address: Dragvoll Allé 38 B

Postadresse: 7491 Trondheim

Postal address: 7491 Trondheim

Organisasjonsnummer: 986 243 836

VAT: 986 243 836

Copyright: NTNU Samfunnsforskning