Logg på
Forside Nyhetsarkiv Skip Navigation LinksForskning på evalueringsformer og målstyring på agendaen

Forskning på evalueringsformer og målstyring på agendaen 

Fredag diskuterte seniorforsker Jens Røyrvik tematikken i God Morgen Norge på TV2. Tirsdag presenterer to av våre forskere beslektet tematikk på vitenskapsteoretisk forum på antikvariatet der hovedfokuset er målstyring i barnevernet.

03.02.2014 09:45   |   Ole Einar Marken

 

​Etter at rapporten People@Statoil ble plukket opp av Stavanger aftenblad i forrige uke så har det blitt en del medieoppmerksomhet rundt NTNU Samfunnsforsknings forskning på målstyring, evalueringsformer og bruk av karakterer i arbeidslivet. Fredag diskuterte seniorforsker Jens Røyrvik tematikken i God Morgen Norge på TV2, sammen med Håvard Tjora som fokuserte på innføring av karakterer i barneskolen.
 
Førstkommende tirsdag fra klokken 18.00 til 20.00 presenterer to av forskerne våre, Jens Røyrvik og Petter Alkmlov, beslektet tematikk ved vitenskapsteoretisk forum som holdes på antikvariatet. Denne gangen blir hovedfokuset på målstyring i barnevernet.
 
Rapporten som har fått oppmerksomhet omhandler det såkalte prestasjonsstyringssystemet People@Statoil, som håndterer medarbeidersamtale, tallfester medarbeideres prestasjoner og adferd, og som er med på å bestemme medarbeidernes lønnsoppgjør.
 
Den overordnede tematikken er en satsning ved NTNU Samfunnsforskning som blant annet fokuserer på målstyring, standardisering og entifisering generelt i det norske samfunnet.

KONTAKT OSS
CONTACT US

Tlf: 91 89 77 27

Phone: (+47) 73 82 10 00

Besøksadresse: Dragvoll Allé 38 B

Visiting address: Dragvoll Allé 38 B

Postadresse: 7491 Trondheim

Postal address: 7491 Trondheim

Organisasjonsnummer: 986 243 836

VAT: 986 243 836

Copyright: NTNU Samfunnsforskning