Logg på
Forside Nyhetsarkiv Skip Navigation LinksBehandlingen skal passe perfekt

Behandlingen skal passe perfekt 

​Napha lanserer Feedback-informerte tjenester (FIT) som eget tema på napha.no.

23.09.2016 13:35   |   Ragnhild Krogvig Karlsen

 

På temasidene finner du fagstoff om utvikling av psykisk helsetjenester med nyttige tilbakemeldingsverktøy.

- Her finner du nasjonal og internasjonal forskning, manualer, faglig refleksjon og etterhvert flere praksiseksempler fra kommunene, forteller Kristin Trane, faglig rådgiver i NAPHA.

Ikke minst kommer NAPHA til å arbeider videre med å samle inn og formidle kunnskap på feltet.


Erfaringssamling
23. september 2016 arrangerer NAPHA erfaringssamling i KS-huset i Oslo for en kjerne av kommuneansatte som arbeider med å ta i bruk systematisk tilbakemelding i tjenestene.

- Vi er interesserte i kommunenes erfaringer med implementering av feedback-informerte tjenester (FIT), sier Gretha Helen Evensen, faglig rådgiver.


Løftes til nasjonalt nivå
Mange kjenner til Klient- og resultatstyrt praksis (KOR), og har vært borti skalaene som brukes, men nå kaller vi dette for feedback-informerte tjenester (FIT). Her forklarer vi hvorfor.

- Jeg er veldig glad for at dette løftes opp på et nasjonalt nivå, slik at det ikke bare drives frem av den enkelte kommune, sier Hege Rismoen, fra Elverum kommune.


- Dette trenger vi
Kommunepsykologer, avdelingsledere og fagutviklingskonsulenter fra Svelvik, Sørum, Stange, Tromsø, Asker, Bærum, Elverum og deltar på erfaringssamlingen 20. september, 2016.

- Vi trenger desperat verktøy for å arbeide med kvalitetsforbedring, og til dette er FIT Outcome glimrende, sier Tore Ødegård, fagutviklingskonsulent i rus- og psykiatritjenesten i Tromsø Kommune.

Tromsø har oppfølgingstjeneste, der ansatte også hjem til, eller dit brukerne er. Ikke minst derfor er det nyttig med et system som sikrer tilbakemelding fra brukerne.

KONTAKT OSS
CONTACT US

Tlf: 91 89 77 27

Phone: (+47) 73 82 10 00

Besøksadresse: Dragvoll Allé 38 B

Visiting address: Dragvoll Allé 38 B

Postadresse: 7491 Trondheim

Postal address: 7491 Trondheim

Organisasjonsnummer: 986 243 836

VAT: 986 243 836

Copyright: NTNU Samfunnsforskning